Madelene Lööw är ny medarbetare i kropps.se

Madelene Lööw är Kroppsterapeutens nya medarbetare inom kost och näring. Hon är livsstilscoach och snart färdig dietist. Madelene kommer att tipsa om recept på både goda och nyttiga rätter.

”Jag heter Madelene Lööw och är uppvuxen i de småländska skogarna på en bondgård omgiven av kor, grisar och höns. En uppväxt där mitt stora intresse för mat började då jag tidigt fick lära mig att laga mat och baka. Numera bor jag strax utanför Göteborg med min man och dotter i ett gammalt hus från 1800-talet. Likt den gård jag är uppvuxen på bor jag nu återigen i en lantlig miljö med stor köksträdgård och växthus med möjlighet till att odla mina egna råvaror.

Att laga mat och baka har som sagt funnits med mig sedan barnsben och idag inspireras jag mycket av det jag får uppleva på olika resor, nya restauranger och jag älskar att testa nya recept. Jag experimenterar gärna eftersom jag är lite av ett hälsofreak och vill maximera näringen i olika maträtter.

Förutom att laga mat och baka arbetar jag som livsstilscoach och är snart färdigpluggad legitimerad dietist med ett brinnande intresse för att hjälpa människor att leva sitt bästa liv. Det vill säga genom att hitta en balans mellan kost, rörelse och mental hälsa. Min filosofi är att en hälsosam livsstil handlar om att ge sig själv de bästa förutsättningarna för att hela kroppen ska må bra. Mitt mål är att inspirera och hjälpa människor till att må så bra de kan genom att hitta sin egen balans i livet. Jag strävar efter att alla ska leva det bästa liv man kan under sina individuella förutsättningar. Jag hjälper människor med att nå sin balans genom att förändra sin livsstil, hitta tillbaka till en hälsosam vardag och coachar dig som behöver rådgivning i livet.

Ni hittar mig på Instagram @madeleneloow.se eller min hemsida www.madeleneloow.se ”

Text Madelene Lööw Foto Privat