Hälsoinspiratören Katarina Krüger samarbetar med Kroppsterapeuten

Hälsoinspiratören Katarina Krüger är medlem i Kroppsterapeuterna och delar med sig av tips och recept till Kroppsterapeutens läsare.

Hej och välkommen!
Jag heter Katarina Krüger och har ett brinnande intresse och ett fantastiskt arbete, att kunna  hjälpa andra att hitta en hälsosam livsstil som är hållbar; med sunda val, bra vanor, vanlig mat och inga förbud! Själv är jag en gottegris som älskar choklad och champagne och ”allt men kanske inte alltid” är något jag tror starkt på. Står för att hitta en BALANS och att man inte måste vara extrem för att lyckas, få resultat och uppnå mål.

Jag bor utanför Helsingborg och driver mitt företag OptiWellness. Jag har bantat i hela mitt liv, med ett resultat- viktökning i slutändan. 2013 gick jag ner 30 kg på 8 månader och har hållit vikten sedan dess. Sedan viktminskningen har jag ständigt arbetat med mitt beteende och min livsstil och vet hur utmanande det kan vara att ändra sina vanor.

Jag har arbetat som Wellness Coach i 7 år i ett globalt hälsoföretag. Coachat och hjälpt tusentals människor med beteendeförändring med fokus på bättre vanor och att hitta sin balans.
‍Sedan 2020 är jag licensierad livsstilscoach, kostrådgivare och hälsoinspiratör.
Hälsa, friskvård och välmående står i fokus.

Här hos Kroppsterapeuten kommer jag att dela med mig av tankar, tips, råd och recept. Är taggad för en ny utmaning och möjlighet att kunna göra detta, här med er.

Ser fram emot att kunna finnas här, och förhoppningsvis inspirera!

Följ mig gärna på Instagram
Eller besök min hemsida:

Vi ses snart igen!
Katarina Krüger

Text Katarina Krüger Foto Ellinor Kortz