Kroppsterapeuterna bjuder in till ett webbinarium med Inger Björn på Gallagher om företagsförsäkringen i medlemskapet

Friskvårdsföretagare – har du koll på din försäkring?

Försäkringar är något man bör ha, men helst vill slippa använda. För om man behöver använda den betyder det att något oönskat har hänt. Något har gått sönder, kommit bort, stulits eller förstörts. Det är en tillräckligt negativ upplevelse i sig och visar det sig att försäkringen av någon anledning inte täcker kostnaderna, blir det en ännu värre upplevelse.

Därför är det bra att ha koll på sin försäkring och bättre förstå vad jag själv bös göra för att förhindra förluster och när jag har rätt till ersättning.

För vad händer om någon bryter sig in och stjäl din dator? Om det blir en vattenläcka i din lokal? Om en kund säger sig ha glömt ett dyrbart halsband efter en behandling?

Vill du öka din kunskap och förståelse för din försäkring – utan att sitta en hel helg och läsa villkoren från början till slut? Då bjuder Kroppsterapeuternas försäkringsförmedlare Gallagher på ett antal webinarier framöver, ett första tillfälle blir den 13 juni.  Där kommer olika exempel på händelser som drabbat andra försäkringstagare få exemplifiera  hur försäkringsbolaget resonerat vid sina bedömningar. På så vis står du bättre rustad med kunskap och förståelse för vad din försäkring täcker och hur du kan anpassa den efter dina behov och önskemål.

Frågor som vi tar upp vid webbinariet den 13 juni kl 17-18 är bland annat:

  • Vad händer när ett skadeärende anmäls till Svedea?
  • Vad gäller vid skador på fastigheten och vid skadade eller stulna inventarier?
  • Hur ser kraven ut för dörrlås?
  • Varför kan inte en så kallad öppen stöld av dator ersättas?

Du får möjlighet att ställa frågor, antigen direkt eller genom att skicka dem i förväg till [email protected]

Uppdatering:
Länk till webbinariet som sändes den 13 juni.

Text Ulrika Hoffer Foto Istock