Jana Söderberg och Mattias Andersson är årets föreläsare på Inspirationsdagen.

Välkommen på Inspirationsdagen den 2 april!

Nu ser vi fram emot årets Inspirationsdag den 2 april! Den är utan kostnad för våra medlemmar och vi ses online. Dagen innehåller spännande föreläsningar, information från förbundet och årsmöte. Inspirationsdagen bjuder även på en digital närvaro av Kroppsterapeuternas sponsorer och samarbetspartners.

Våra föreläsare

Jana Söderberg, psykoterapeut och coach med fokus på självmotivation och självledarskap är vår huvudföreläsare på Inspirationsdagen. Föreläsningen tar avstamp i hur vi rustar oss för att gå vidare efter 2 års pandemi. Jana vill inspirera i hur vi kan stärka vår resiliens – motståndskraften för att hantera utmaningar och förändringar. Drivkraft och en positiv framtidstro är inga genetiska faktorer utan resultat av din träningsinsats.

Mattias Andersson, näringspolitisk talesperson på Småföretagarnas Riksförbund och egen företagare, pratar på temat prissättning. I sin föreläsning kommer han att berätta om hur du räknar ut dina kostnader och hur du bedömer vad som är en rimlig prisnivå för dina varor och tjänster. Hur mycket kan du ta betalt? Och hur vet du vad som är skäligt med tanke på de egna kostnaderna? Många driver företag för att man brinner för sitt intresse, men det är även viktigt att tänka på lönsamheten så att du får möjlighet att ta ut en rimlig lön och även få utrymme till vinst för företaget.

Anmälan

Mellan kl 12-16.45 den 2 april livestreamas Inspirationsdagen på Youtube.

Anmälan och program finns på medlemsnätet under Event/Inspirationsdagen 2022.

Text Kroppsterapeuterna