Näringsterapeuten Christina Sundequist var med i Kroppsterapeuternas monter och talade om sin nya bok "Matbalans - ät smart i och efter klimakteriet".

Tillbaka på Allt för Hälsan

Äntligen blev det mässa igen. Allt för Hälsan på Stockholmsmässan i november samlade som vanligt många utställare inom hälsa och friskvård. I Kroppsterapeuternas monter på Friskvårdstorget kunde mässbesökarna prova på olika behandlingar och rådgivning om kost och träning.

Efter två års uppehåll på grund av pandemin var det åter dags för hälsomässa i Älvsjö den 11-13 november. Kroppsterapeuterna var på plats på Allt för Hälsan med ett 40-tal medlemmar och kanslipersonal för att erbjuda mässans besökare 20 minuters behandlingar och rådgivning inom kost och träning.

– Det var så roligt att få tillfälle att träffa både medlemmar och mässbesökare och att sprida vikten av helhetshälsa, säger Desiree Blomberg, generalsekreterare i Kroppsterapeuterna.

De behandlingar som medlemmarna erbjöd på mässan var massage, zonterapi, rosenmetoden, kinesiologi, andningsterapi och energimassage. Det fanns också möjlighet att prata med kostrådgivare och personliga tränare.

Allt för Hälsan

Energimassage var ett uppskattat inslag under Allt för Hälsan-mässan. Yvonne Lindqvist hade en strid ström av kunder under mässdagarna.

Förutom att prova olika behandlingar och rådgivning kunde mässbesökarna testa små träningsutmaningar samt tävla om fina priser från våra samarbetspartners.

–  Det var stor aktivitet i vår monter. Många var förstås intresserade av våra behandlingar men våra tävlingar och fysiska utmaningar lockade också besökarna. Sammanfattningsvis kan man säga att mässan var väldigt lyckad, säger Desiree Blomberg.

Allt för Hälsan

Många mässbesökare passade på att prova olika träningsutmaningar i montern.

Text Kroppsterapeuterna Foto Eva Kosman