Tagliatelle med tonfiskkräm

Att laga god, mättande mat behöver inte ta så lång tid. 10 min är det som krävs, om du frågar mig, säger hälsoinspiratören Katarina Krüger. – Testa att laga pastan med tonfiskkräm. Du kommer att fixa den på 10 minuter. 

Tagliatelle med tonfiskkräm

4-6 portioner

Ingredienser

Tagliatelle (enligt förpackningen)
2 burkar tonfisk i vatten
2 vitlöksklyftor
Salladslök
2 dl creme fraiche (kan bytas ut mot grekisk yoghurt)
2 dl milda mat 4 %
1 näve med cornichoner ( små krispiga gurkor)
3 dl gröna ärtor
Salt/peppar

Gör såhär:

Koka pasta enligt anvisningar
Pressa vitlök i en kastrull, häll av vatten från tonfisken, skär salladslök och cornichoner i mindre bitar.
Blanda i övriga ingredienser.
Se till att du får krämig konsistens och att krämen blir varm.
Toppa pasta med krämen och krispiga cornichoner.

Smaklig spis!

Fler recept, tips och råd hittar du på mitt Instagram

Katarina på Optiwellness

Text Katarina Krüger Foto Katarina Krüger/Optiwellness

Relaterade artiklar