Sabine Rosén är Årets medlem 2021

Årets medlem 2021 heter Sabine Rosén. Hon är känd för många medlemmar i Kroppsterapeuterna som den som peppat dem att lägga i en högre växel när det gäller att satsa på digital verksamhet under pandemin. Hon är också förbundets representant internationellt för kinesiologerna. Men hon är framför allt känd för många som personen bakom Sabine Rosén Utbildningar, där många utbildat sig inom kinesiologi genom åren.

Utmärkelsen till Årets medlem får hon för sitt stora engagemang för friskvårdsbranschen, både som utbildare, företagare och inspiratör.

Juryns motivering till Årets medlem 2021

”Sabine Rosén har med sin kreativitet och passion gjort stort intryck i branschen. Hon har varit medlem i Kroppsterapeuterna sedan 2007 och det som kännetecknar Sabine är hennes syn på helhet. Förutom kinesiolog är Sabine massageterapeut, akupunktör och näringsterapeut.

Sabines engagemang och passion visar sig i hur hon delar med sig av sin kunskap. Förutom att hon håller utbildningar i kinesiologi har hon på eget initiativ erbjudit våra medlemmar utbildningar i bland annat digitala verktyg. I en tid då covid-19 har påverkat oss med bland annat omställningar till att använda digitala format har dessa kunskaper varit ovärderliga.

Hennes driv, genuina intresse för andra och hennes starka övertygelse är en inspiration för oss alla. Sabines positiva framtoning och inkluderande förhållningssätt till sitt yrke gör henne till en ambassadör av klass och Årets medlem 2021.”

I kommande nummer av papperstidningen Kroppsterapeuten kan du läsa en längre intervju med Sabine Rosén och ta del av hennes syn på företagande och friskvård.

Text Ulrika Hoffer Foto Eva Britt Flatbacke