Robin fick Kroppsterapeuternas stipendium

Varje år delar Kroppsterapeuterna i samarbete med försäkringsbolaget Svedea ut fortbildningsstipendium. En av årets stipendiater är Robin Ivarsson, massageterapeut i Stockholm.

Hej Robin Ivarsson, du har fått Kroppsterapeuternas stipendium för vidareutbildning! Berätta, vad har du fördjupat dig i?

– Kursen jag gick heter Slings in motion III och är en av de kurser jag behöver gå för att bli diplomerad Slingsinstruktör.

Hur kan du använda dessa kunskaper i ditt arbete som kroppsterapeut?

– Med den här kursen kommer jag dels kunna hålla klasser och privatsessioner med klienter som vill må bättre, men också kunna komplettera mina behandlingar inom Structural Intregration med rörelser som faktiskt är ursprunget från just den tekniken.

Hur hittade du utbildningen?

– Jag är i grunden dansare och har jobbat mycket med fascian och via den träningen kom jag i kontakt med Anatomy Trains Structural Integration utbildning och från dem hittade jag till Art Of Motion och Slings.

Vad vill du gå för utbildning härnäst?

– Nästa steg för mig blir att gå de sista två kurserna innan diplomering, så jag skall gå en kurs i bodyreading och sedan teaching.

…………..

Vem kan söka Kroppsterapeuternas stipendium?

Alla som har varit yrkesverksamma medlemmar i förbundet i minst två år kan söka stipendiet.

Läs mer om hur du ansöker

Till Svedea

Text Ulrika Hoffer Foto Privat