Massagens Dag: Anders i Skövde firade med spontanmassage

Årets Massagens Dag den 12 maj engagerade många av Kroppsterapeuternas medlemmar. På olika sätt uppmärksammande de dagen, bland annat genom sina sociala kanaler, som Instagram och Facebook. För Anders Löfvenborg på MassageAnderz i Skövde blev spontanmassage mellan de ordinarie behandlingarna ett sätt att fira dagen och att lyfta massage och friskvård.

Så här berättar Anders om sin Massagens Dag:

”Dagen började med inlägg på Instagram och Facebook om Massagens Dag med inlägg i både flöde och händelser. Bra respons och man såg flera andra massörer gjort likadant. Dagen var bra med många bokningar och sista behandlingen blev en lymfmassage mellan 18-19.

Mellan behandlingarna  var jag ute i närområdet och gav lite ”spontanmassage”. Någon var lite coronarädd men alla andra välkomnade mig och en kort stunds massage på axlar och nacke. Det blev väldig populärt på restaurangen där även personalen köket fick en stunds massage på axlarna också.

Massagens Dag är ett bra sätt att komma i gång och prata om massagens alla bra effekter och att låta folk känna på lite massage. Flera av de jag masserade hade inte varit på massage alls, eller så var det länge sedan.

Efter sista behandlingen var det skönt att bara sitta ner och återhämta själv lite grand.”

Anders Löfvenborg har sin massageverksamhet på Pensionat Klåvasten som han driver tillsammans med sin fru.

Text Kroppsterapeuterna/Anders Löfvenborg Foto Privat