Inger Nilsson har suttit i Kroppsterapeuternas styrelse sedan 2022.

Inger Nilsson – erfaren entreprenör i styrelsen

Lär känna våra styrelseledamöter! Vi ställer tre snabba frågor till Inger Nilsson, ledamot i Kroppsterapeuternas styrelse. 

Hej Inger, hur kom det sig att du engagerade dig i styrelsen?
– För mig var det en självklarhet att tacka ja till att engagera mig i styrelsen för att tillsammans med andra drivna, motiverade och inspirerande personer kunna vara med och stärka friskvårdens betydelse i samhället och detta i ett av Sveriges ledande yrkesförbund.

Vad ser du som den viktigaste frågan att driva?
– Hållbarhet! På alla plan – miljö, socialt och ekonomiskt. Att på alla plan arbeta för en långsiktigt välmående för allt levande på Moder Jord.

Vad tar du med dig till styrelsemötena i form av egenskaper, erfarenheter och engagemang?
– Jag har varit entreprenör sedan 25-års ålder då jag startade mitt första företag så jag vågar påstå att jag har kunskaper och kompetens om vad som behövs för att driva företag. Mina egenskaper kanske det är bättre att fråga mina kamrater i styrelsen om… men jag tror att jag är bra på att balansera driv och återhämtning – viktiga faktorer både i företagande och i styrelsearbete. Jag är lugn och eftertänksam samtidigt som jag har massor av nyfikenhet och energi och jag är alltid full av idéer till förbättringar, lösningar och utveckling.

Text Ulrika Hoffer Foto Eva Britt Flatbacke