Fatima Abaas – ny på medlemsservice

Fatima Abaas är ny medarbetare hos Kroppsterapeuterna och ansvarar för förbundets medlemsservice. 

Hallå där, Fatima Abaas, ny medarbetare på kansliet! Berätta, vem är du?

– Jag har jobbat här sedan slutet av februari och har fått ett väldigt fint mottagande. Jag är 38 år och utbildad folkhälsovetare. Senaste åren har jag själv jobbat inom friskvård, med massage, yoga och aromaterapi bland annat.

Hur blir det att jobba på kontor nu, tror du, när du är van att vara ute och jobba praktiskt med friskvård?

– Det kommer att bli jättebra! Jag brinner verkligen för yoga och massage, men känner mig just nu ganska klar med det efter många år som egenföretagare. Senaste åren har jag jobbat på Better you, med kundtjänst och deras oljesortiment. Och yogan har jag kvar, jag undervisar på två olika ställen fortfarande.

Vad kommer du att göra på Kroppsterapeuternas kansli?

– Jag kommer att ha kontakt med medlemmarna när det gäller frågor som rör medlemskapet. Bland annat kommer jag att granska ansökningar och ha kontakt med de olika skolorna.

Du är utbildad folkhälsovetare, berätta om det!

– Ja, det är jag. Jag har bland annat jobbat med tobaksprevention inom Stockholms stad. Det är ett väldigt viktigt arbete, men det är strategiskt och jag gillar att jobba mer praktiskt.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag gillar yoga, naturen och personlig utveckling. Under pandemin när många uppdrag försvann gick jag en trädgårdsutbildning. Där fastande jag för örter och eteriska oljor.

Text Ulrika Hoffer Foto Eva Britt Flatbacke