Cecilia Wahlström-Wallén arbetar med medlemsservice på Kroppsterapeuternas kansli.

Cecilia är ny medlemsadministratör på Kroppsterapeuterna

Cecilia Wahlström-Wallén är Kroppsterapeuternas nya medlemsadministratör. Cecilia har många års erfarenhet av att arbeta som massör och hälsocoach men hon har också en gedigen bakgrund inom administration.

Välkommen till Kroppsterapeuterna, Cecilia. Varför sökte du jobbet som medlemsadministratör på Kroppsterapeuterna?
– En anledning var att jag fick ett så positivt intryck av förbundet under de år jag själv var medlem. Och en annan orsak är att jag tror mina erfarenheter som egen företagare i friskvårdsbranschen kan vara till hjälp för våra medlemmar.

Vad gör du helst när du är ledig?
– Jag läser och delar mitt bokintresse med andra boknördar på Instagram (las.lar.lev). När jag inte läser så tränar jag, åker motorcykel och är på landet i Bergslagen.

Vad vill du säga till Kroppsterapeuternas medlemmar?
– Jag tycker att det ska bli så roligt att få kontakt med er. Ring och mejla när ni har frågor. Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa er.

Text Kroppsterapeuterna Foto Eva Britt Flatbacke