Puffat kaffegodis med choklad och havssalt
En underbar mix av choklad, crunch och en hint av salt. Perfekt att ta fram och äta direkt från frysen, kräver ingen tining.
ca 14–16 bitar
INGREDIENSER
3 dl dinkelpuffar
100 g mörk choklad (gärna sockerfri)
½ dl jordnötssmör
1 msk kokosolja
½ dl riven kokos
½ dl kakao
flingsalt
GÖR SÅ HÄR
Smält chokladen över vattenbad och tillsätt jordnötssmör och kokosolja. Blanda runt tills allt blandar sig väl.
Blanda dinkelpuffar tillsammans med kokos och kakao i en skål. Addera den smälta chokladblandningen och blanda runt.
Forma till munsbitar med hjälp av två skedar på en plåt eller i mindre formar eller använd en silikonform.
Strössla över lite flingsalt och ställ in och förvara i frys.
Ät och njut direkt från frysen!